gov.ua Державні сайти України
Пошук

Черкащина: у Звенигородці відвідувачів центру зайнятості поінформували про важливість офіційного працевлаштування.

19 вересня 2024

Центр зайнятості у Звенигородці став одним із майданчиків інформаційної кампанії «Виходь на світло!» з легалізації праці.

Під час семінару інспектори праці розповіли учасникам про мету кампанії, поінформували про небезпеки незадекларованої праці та закликали використовувати всі доступні можливості для запобігання неофіційній зайнятості задля захисту власних трудових прав.

Інспектори праці також наголосили, що кожен учасник трудових відносин (як працівник, так і роботодавець) повинен знати вимоги трудового законодавства, щоб повною мірою реалізовувати свої права у повсякденному житті та роботі. Фахівці надали консультації з питань психосоціальної підтримки на роботі, праці неповнолітніх осіб, обов’язків роботодавців щодо працівників, особливостей надомної та дистанційної роботи тощо.

Крім того, присутні дізналися детальніше про програму державної компенсації роботодавцю за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю, можливості започаткувати власну справу та отримати ваучер на навчання.

Більше інформації з питань трудового законодавства в умовах воєнного стану – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

 Центр зайнятості