gov.ua Державні сайти України
Пошук

Підписання Меморандуму про співпрацю з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

13 вересня 2024

У вересні між Управлінням інспекційної діяльності в Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці та Кіровоградським обласним відділенням Головного управління Держпродспоживслужби було підписано Меморандум про співпрацю. Документ підписали в.о. начальника управління Дмитро Плис і начальник Головного управління Ігор Бойчук.

Меморандум передбачає співробітництво у таких сферах, як державний ринковий нагляд, детінізація трудових відносин і заробітної плати, забезпечення безпечних умов праці у ветеринарній медицині та харчовій промисловості, гігієна праці, дозиметричний контроль робочих місць та питання агропромисловості.

Основні напрями співпраці включають:

  • Спільну роботу з органами влади та підприємствами з метою популяризації діяльності у сферах нагляду, легалізації праці, розслідування нещасних випадків, професійних захворювань та ринкового нагляду через колегії, наради, круглі столи тощо.
  • Проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів для підприємців через семінари, тренінги, консультації та надання методичної допомоги.
  • Обмін інформацією для підвищення ефективності спільної діяльності та реалізації державної політики.

Підписання Меморандуму дозволить покращити нагляд за дотриманням законодавства, сприятиме прозорості трудових відносин і підвищенню умов праці, підтримуючи розвиток безпечного та відповідального бізнесу в регіоні.

Підписання меморандуму