gov.ua Державні сайти України
Пошук

Двоє постраждалих на будівельному об’єкті Києва, через незаконне працевлаштування, позбавлені соціальних виплат

24 липня 2015

соцстрахУправлінням Держгірпромнагляду у Київській області та місті Києві з’ясовано про два нещасні випадки з особами ТОВ «Віта Лідер» та ТОВ «Карнавал 96», один з яких зі смертельним наслідком, інший з легкими тілесними ушкодженнями.

 Зазначені нещасні випадки сталися на одному об’єкті – будівництві багатофункціонального житлового комплексу «Синьоозерний» у місті Києві.

 На об’єкті будівництва постраждали особи, які виконували роботи за цивільно-правовими угодами під впливом небезпечних факторів (робота біля місця перепаду по висоті, відсутність огородження робочої зони, робота з незакріпленими частинами будівельної опалубки), що не передбачає жодних соціальних виплат родинам потерпілих.

 Довідка:

У ТОВ «Віта Лідер» 6 квітня під час робіт з вертикальною опалубкою з неї злетів зацеп (кріплення), в результаті чого щитом опалубки придавило робітника, який отримав легкі травми.

 У ТОВ «Карнавал 96» 27 червня цього року робітник у стані алкогольного сп’яніння упав у шахту димовидалення, в результаті чого помер.

Посилання на статтю на сайті Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України