gov.ua Державні сайти України
Пошук

Підписано Меморандум про співпрацю з Донецьким державним університетом внутрішніх справ

29 серпня 2024

27 серпня між Донецьким державним університетом внутрішніх справ та Управлінням інспекційної діяльності у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці було підписано меморандум про співпрацю.

Згідно з Меморандумом, в.о начальника управління Дмитро Плис та ректор університету Сергій Вітвіцький домовилися про обмін досвідом, а також про здійснення освітньої, наукової та практичної діяльності у сфері правового виховання молоді та надання методичної допомоги здобувачам вищої освіти.

Співпраця передбачає обмін інформацією щодо планів діяльності, проєктів і програм, розробку пропозицій для вдосконалення правової навчально-виховної роботи, проведення спільних правопросвітницьких та правовиховних заходів, а також взаємодію з громадськими організаціями. Передбачено взаємне залучення фахівців до проведення тренінгів, круглих столів, конференцій, дискусійних платформ, навчань та інших заходів, спрямованих на розповсюдження інформації та стандартів антикорупційного спрямування.

Детальніше про діяльність та можливості порталу Держпраці читайте на https://pratsia.in.ua.

Підписання меморандуму