gov.ua Державні сайти України
Пошук

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області організували акцію «Квиток до успіху»

26 грудня 2016

%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0-2Працівники Управління Держпраці у Черкаській області та Жашківського районного центру зайнятості провели акцію «Квиток до успіху» у приміщенні автостанції «Жашків». Присутніх на автостанції жашківчан та гостей міста поінформовано про переваги легального працевлаштування та послуги, що надаються службою зайнятості.

Фахівець Управління Держпраці у Черкаській області Ірина Вержановська акцентувала увагу на обов’язковому оформленні трудових відносин, адже офіційна зайнятість та легальна зарплата – це гарантований державою соціальний захист. «Тіньова» зайнятість, − наголосила вона, − спрямована проти людини,
%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0-3
позбавляє її заробітку, пенсійного та соціального забезпечення, перешкоджає реалізації права працівників на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності, на належні і безпечні умови праці.

У рамках соціального проекту «Квиток до успіху» відбувся ярмарок вакансій, на якому відвідувачам надавалися консультації щодо пошуку роботи із достойною заробітною платою. Організатори акції також інформували громадян про вакансії, паспорти навчальних закладів міста й області та про можливість навчання у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.