gov.ua Державні сайти України
Пошук

Меморандум про співпрацю підписано між Південно – Східним міжрегіональним управлінням Держпраці та ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

13 серпня 2024

12 серпня було підписано Меморандум про співпрацю між Південно-Східним міжрегіональним управлінням Держпраці та Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області. Документ підписали виконувач обов’язків начальника Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області та начальник ГУ ДСНС в області.

Меморандум спрямований на активізацію спільної роботи, координацію діяльності та сприяння у реалізації повноважень у сфері контролю та пропаганди безпечних умов праці на об’єктах підвищеної небезпеки. Планується проведення превентивних заходів, навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях, розробка організаційно-методичних рекомендацій та обмін інформаційними матеріалами.

Також у рамках співпраці передбачено спільне розслідування нещасних випадків, координацію дій під час перевірок об’єктів підвищеної небезпеки, що сталося з працівниками внаслідок пожеж та аварій.

Більше інформації з питань трудового законодавства доступно за посиланням: pratsia.in.ua.