gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненському експертно-технічному центру Держпраці – 20 років

21 грудня 2016

p1150003На урочистостях до 20-річчя з дня створення Державного підприємства «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці», колег-ювілярів привітали начальник Управління Держпраці у Рівненській області Юрій Наконечний та перший заступник начальника Микола Нос. Свою повагу колективу експертно-технічного центру засвідчили перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський та заступник голови обласної ради Олексій Бучинський.

У вступному слові директор центру Роман Карпюк розповів про  становлення та розвиток підприємства, поділився планами на майбутнє. Він зазначив, що Державне підприємство «Рівненський експертно-технічний центр» належно виконує своє головне завдання − забезпечення науково-технічної підтримки державного нагляду у сфері охорони, гігієни праці та промислової безпеки.

p1140964Поважні гості відзначили вагомий внесок підприємства у зміцнення безпеки життєдіяльності всієї області, яке на сьогодні має унікальні можливості: висококваліфікованих фахівців та  потужну сучасну матеріально-технічну базу. Надійна робота і правильна експлуатація обладнання, механізмів та споруд як у виробничому, так і в громадському та житловому секторах є показником професіоналізму і відповідальності експертів центру. Завдяки добре налагодженій навчально-методичній роботі щороку на навчальних курсах за 20 напрямами підвищують кваліфікацію понад 4 тисячі спеціалістів з різних підприємств області.

p1140976Після вітальних промов Ю. Приварський вручив директору Рівненського ЕТЦ Роману Карпюку почесну грамоту Рівненської облдержадміністрації.

Кращі працівники підприємства були відзначені почесними грамотами облдержадміністрації, обласної ради та подякою Управління Держпраці у Рівненській області.

Довідково

Державне підприємство «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці» створено з метою проведення робіт та надання послуг з питань охорони праці, на які не передбачено бюджетного фінансування і які є технічною підтримкою державного нагляду. Підпорядковується Державній службі України з питань праці.

Свою діяльність підприємство розпочало у 1995 році, а 12 грудня 1996 року стало самостійною юридичною одиницею в складі Держнаглядохоронпраці. Згідно з наказом Держпраці від 27 квітня 2015 року №4 перейменоване на Державне підприємство «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці».

На підприємстві функціонує сертифікована система менеджменту якості, яка відповідає вимогам ДСТУ ІSO 9001:2009 та ISO 9001:2008. ДП «Рівненський ЕТЦ» акредитоване в Національному агентстві з акредитації України за 4-ма напрямами Міжнародних стандартів, гармонізованих в Україні. ООВ ДП «Рівненський ЕТЦ» отримав призначення як орган з оцінки відповідності продукції вимогам 10-ти технічних регламентів України. Актуалізована нормативно-технічна бібліотека, що нараховує понад 1300 екземплярів.