gov.ua Державні сайти України
Пошук

Працівники Управління Держпраці у Закарпатській області готують свято для дітей-сиріт

16 грудня 2016

mikolaj4У ці дні малеча з нетерпінням чекає на День Святого Миколая. Для багатьох закарпатських родин  це свято є навіть важливішим за Новий рік.

Щороку напередодні свята в Ужгороді проходять різні благодійні акції.

Одну з них  на підтримку дітей-сиріт організували священнослужителі Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору. До неї долучилося й Управління Держпраці у Закарпатській області, фахівці якого  не залишилися байдужими до долі цих дітей.

«Ідею взяти участь у благодійній акції підтримали всі без винятку в нашому Управлінні, – каже начальник Богдан Дорош. – Більшість моїх колег має власних дітей, тож добре знає, яким бажаним і довгоочікуваним є для них це свято».

Фахівці Управління зібрали певну суму грошей, а також багато різних іграшок. Як зізнається начальник відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Віталій Ляхович, його донечка-школярка, почувши про акцію, радо поділилася  частиною своїх  забавок, аби  діти із сиротинців хоч трохи могли почуватися щасливими у день свята.

mikolaj5mikolaj6