gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Харківщині проведено технічну консультацію з питань безпеки праці працівників, які займаються вантажно-розвантажувальними роботами під час лісозаготівельних робіт

05 серпня 2024

Фахівцями Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці проведено технічну консультацію з питань безпеки праці та інших нормативно-правових актів для працівників і посадових осіб, які займаються вантажно-розвантажувальними роботами під час лісозаготівельних робіт на підприємстві, яке займається лісівництвом та іншою діяльністю у лісовому господарстві.

Під час заходу інспектори акцентували увагу присутніх на наявності дозвільних документів на експлуатацію машин, механізмів та обладнання підвищеної небезпеки, проведення спеціального навчання і перевірки знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.

Було роз’яснено вимоги охорони праці та промислової безпеки під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт та необхідність їх дотримання в процесі роботи.

Також наголошено, що створення безпечних і здорових умов праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням є основним завданням у галузі охорони праці.

Більше інформації можна знайти на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua.