gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення і визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”

02 грудня 2016

Проект постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження ПоряAдку здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення і визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України” розроблено на виконання вимог статті 259 КЗпП України та пункту 9 постанови Кабінету Міністрів України Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2014 р. № 442 „Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади”.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту постанови приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01025, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dpu.group@ukr.net; факс/тел.: (044) 248-77-77.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

1-Постанова 

2-Перелік постанов КМУ, що втратили чинність

3-Пояснювальна записка 

3-Аналіз регуляторного впливу

4-М-тест