gov.ua Державні сайти України
Пошук

Київщина: працівників ПОСП «ГЕВОР» проконсультували щодо порядку обслуговування та ремонту сільськогосподарського обладнання

15 липня 2024

Інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційно-роз’яснювальний захід за участі 15 працівників приватного орендного сільськогосподарського підприємства «ГЕВОР», яке займається вирощуванням зернових, бобових культур і насіння олійних і розташоване в селі Софіївка Броварського району.

Посадовці проконсультували щодо безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки під час воєнних дій, організації роботи з контролю за технічним станом техніки, порядку обслуговування та ремонту сільськогосподарського обладнання.

Увагу роботодавців акцентували на боротьбі з прихованими нещасними випадками та проінформували щодо неприпустимості випадків прихованого травматизму.

Обговорили питання допуску працівників до роботи після укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника, повідомлення про це Державної податкової служби, про надання працівникові щорічної обов’язкової та додаткової відпустки із збереженням місця роботи і заробітної плати та інше.

Більше інформації про безпеку праці – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua.