gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання до свята Дня працівника соціальної сфери!

04 листопада 2016

Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

1395315242Ви кожного дня замислюєтеся про людські долі, піклуєтеся проблемами тих, хто потребує допомоги, забезпечуєте соціальні гарантії і робите цим вагомий внесок у розбудову свідомого суспільства та демократії.

Вашу працю не завжди помітно одразу, але вона, безсумнівно, приносить користь наперед, залишається в пам’яті тих, хто розуміє її важливість, хто вірить у соціальну справедливість!

Впевнений, вам властиві ті якості, які не притаманні багатьом іншим працівникам, адже ви свідомі та чуйні, до кожної людини ставитеся як до рідної, уявляєте її на місці чи то вашого дідуся, чи знайомого – не важливо кого, але ви точно знаєте, що певні ситуації можуть трапитися з кожним і не можна просто обійти їх увагою!

Ви самовіддано служите своїй справі, щодня забезпечуєте реалізацію державної політики з питань безпеки праці, організації оплати праці та гідних трудових відносин –  і ваша опіка та щедрість винагороджується вдячністю та повагою тих, заради кого вам доводиться просити, сподіватися, подекуди недосипати та вірити в найкраще.

Щиро дякую вам за сумлінну працю, людяність, добро, за вміння долати всі труднощі задля поліпшення добробуту тих, хто до вас звертається. Вірю, що всі ваші задуми будуть успішною реалізацією соціальних програм, спрямованих на поліпшення майбутнього нашої держави!

Зичу вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчих пошуків та натхнення, подальших реалізацій усіх планів та задумів!  Найголовніше , що є вас, і чого подекуди бракує іншим, це шана людей, які вам довіряють! Так тримати, ніколи не покладати сил і бути впевненими у завтрашньому дні!

З повагою

Роман Чернега

Голова Державної служби України з питань праці