gov.ua Державні сайти України
Пошук

Працівникам харчового підприємства на Черкащині наголошено на важливості профілактики виробничого травматизму

27 червня 2024

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели консультацію для працівників харчового підприємства, що виробляє молочні продукти у Черкасах.

З метою створення безпечних умов праці та недопущення нещасних випадків на роботі, інспектори рекомендували забезпечити неухильне дотримання вимог законодавства з охорони праці посадовими особами та працівниками.

Особливу увагу працівників зосереджено на:

  • Проведенні спецнавчання та перевірки знань з охорони праці.
  • Використанні засобів індивідуального захисту.
  • Проведенні медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах з небезпечними чи шкідливими умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі.
  • Забезпеченні проведення інструктажів з охорони праці.
  • Здійсненні контролю за безпечною експлуатацією обладнання.

Більше інформації про найпоширеніші питання з безпеки праці – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua.