gov.ua Державні сайти України
Пошук

Івано-Франківщина: у Снятинському коледжі проведено нараду з безпеки праці

25 червня 2024

З метою попередження виникнення травматизму та зниження його рівня у 2024 році фахівці Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці продовжують надавати консультативну допомогу на підприємствах.

Інспекторка провела виробничу нараду у ВСП «Снятинський фаховий коледж» закладу вищої освіти «Подільський державний університет», де стався нещасний випадок із завідуючим господарством.

Фахівчиня разом з посадовими особами коледжу проаналізувала причини та обставини нещасного випадку, обговорила заходи, які необхідно провести з працівниками. На нараді було наголошено на належній організації безпеки праці та мінімізації небезпечних виробничих факторів на робочих місцях працівників. Особливу увагу приділили забезпеченню працівників засобами індивідуального захисту, своєчасному навчанню та перевірці знань з питань безпеки праці, проведенню інструктажів з питань охорони праці на робочих місцях та медоглядів.

По завершенню заходу інспекторка порекомендувала посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною, а також забезпечити неухильне дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавства з охорони праці.

Більше інформації про найпоширеніші питання безпеки праці та трудового законодавства в умовах воєнного стану – на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua.