gov.ua Державні сайти України
Пошук

Івано-Франківськ: відбувся тренінг з психосоціальної підтримки

24 травня 2024

Для фахівців Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Державної служби з питань праці  проведено тренінг на тему «Перша психологічна допомога та психосоціальна підтримка на робочому місці». Захід організовано Івано-Франківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

Працівники Міжрегіонального управління вивчали фактори впливу кризових подій на людей, вплив добробуту на продуктивність праці, методи побудови захисного середовища для якісного виконання професійних обов’язків; ознайомились із засадами підтримуючої комунікації, навчились розпізнавати стрес та реакції на нього, реагувати на кризові події.

Тренери ознайомили присутніх з основами першої психологічної допомоги, набором аргументів та ключових фраз, техніками самодопомоги і турботи про себе. Учасники опрацьовували психологічні виклики, вивчали структуру підтримки в установі та способи підтримки колег.

Працівники Держпраці отримали теоретичні знання та взяли участь у практичній частині відпрацювання навичок. Тренінг завершився тестом, що дозволив учасникам перевірити свої знання та зрозуміти, наскільки вони засвоїли матеріал. За результатами заходу інспектори отримали сертифікати про успішне проходження навчання.