gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Донеччині проведено технічну консультацію щодо попередження випадків прихованого травматизму на робочому місці

14 травня 2024

Фахівцем Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці проведено технічну консультацію щодо попередження випадків прихованого травматизму на робочому місці та щодо впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Особливу увагу представном Держпраці приділено попередженню випадків прихованого травматизму. Посадовець наголосив, що сьогодні на значній території Донецької та Луганської областей тривають бойові дії. Проте навіть в таких умовах країна залишається правовою державою, де законодавством не допускається послаблень чи порушень конституційних норм і прав людини на безпечні і здорові умови праці.

Також під час заходу фахівець розповів про застосування «Ідентифікатора виробничих небезпек» для мінімізації та/або усунення професійних ризиків на робочому місці. Він наголосив працівникам ТОВ «Шахтобудівельна компанія» на неухильному дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці в поверхневому складі зберігання вибухових матеріалів на промисловому майданчику блока №11 ПРАТ «ШУ «Покровське».