gov.ua Державні сайти України
Пошук

Кривий ріг: у відділенні ТОВ «НОВА ПОШТА» проведено інспектування змодельованого робочого місця з порушеннями

10 травня 2024

До Всесвітнього дня охорони праці фахівці відділу з питань безпеки праці південного регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області в одному з відділень ТОВ «НОВА ПОШТА» у м. Кривий Ріг провели інспектування змодельованого робочого місця з порушеннями.

Під час заходу разом з фахівцями ТОВ «НОВА ПОШТА» було штучно створено порушення на робочому місці фахівця (оператора) при розвантаженні та переміщенні сітчастих контейнерів з вантажем. Під наглядом представників Держпраці порушення було усунуто. Працівники та посадові особи підприємства діяли злагоджено, продемонструвавши знання та навички у визначенні та усуненні небезпечних факторів і джерел, що могли призвести до нещасних випадків на виробництві.

Наприкінці зустрічі фахівці міжрегіонального управління нагадали, що працівники зобов’язані дотримуватися вимог нормативно-правових актів з охорони праці, зокрема дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства.