gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту наказу Міністерства соціальної політики України „Про Всеукраїнський огляд – конкурс на присвоєння звання „Краще підприємство з охорони праці”

31 жовтня 2016

Проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про Всеукраїнський огляд – конкурс на присвоєння звання „Краще підприємство з охорони праці” розроблений Державною службою України з питань праці проведення загальнодержавної акції    у рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці, об’єднання зусиль, спрямованих на привернення уваги роботодавців і працівників до питань покращення умов праці та сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління охороною праці.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; тел.: (044) 284-39-07.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”).

Пояснювальна записка

Положення

Проект наказу

Аналіз регуляторного впливу

М-тест

Додаток 1 – Заява

Додаток 2 -Свідоцтво

Додаток 3 – Самооцінка

Додаток 4 – Диплом

Додаток 5 – Опис диплома

Додаток 6 – Статуетка

Додаток 7 – Опис статуетки