gov.ua Державні сайти України
Пошук

Івано-Франківщина: до Дня охорони праці проведено нараду для працівників підприємства нафтогазової галузі

01 квітня 2024

З нагоди Дня охорони праці Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці проведено нараду для працівників Богородчанського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, яке є структурним підрозділом ТОВ «Оператор ГТС України». Підприємство сертифіковане на відповідність до міжнародного стандарту ISO 45001 (система менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці).

Під час наради розглянуто вимоги про працю, охорону праці, санітарного законодавства у сфері гігієни праці, а також дотримання зазначених вимог на підприємстві. Працівники служби охорони праці Богородчанського ЛВУМГ проінформували про виконання заходів, спрямованих на  створення безпечних умов праці та запобігання виробничому травматизму.

Особливу увагу учасники заходу зосередили на питанні захисту працівників Богородчанського ЛВУМГ в умовах військового стану, зокрема алгоритму дій під час повітряної тривоги та ракетних обстрілів.

Більше інформації про найпоширеніші питання трудового законодавства в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua