gov.ua Державні сайти України
Пошук

Кіровоградщина: проведено тренінг на тему: «Газонебезпечні роботи в замкненому просторі та надання першої медичної допомоги»

29 квітня 2024

На підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства в м. Олександрія за участю фахівців управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області відбувся тематичний тренінг з імітацією реальних дій на робочому місці на тему: «Газонебезпечні роботи в замкненому просторі та надання першої медичної допомоги».

Захід організований для набуття практичних навичок безпечної роботи у замкнутому просторі при виконанні газонебезпечних робіт в колодязях та надання першої невідкладної медичної допомоги.

Фахівець управління наголосила, що роботи в замкненому просторі належать до робіт з підвищеною небезпекою та потребують виконання комплексу організаційно-технічних заходів для безпечного їх проведення. Порушення в організації виконання цих робіт нерідко стають причинами нещасних випадків, більшість з яких має важкі наслідки.

Під час тренінгу працівники підприємства продемонстрували алгоритм дій при виконанні газонебезпечних робіт в замкнутому просторі та володіння навичками надання першої невідкладної медичної допомоги, виконання серцево-легеневої реанімації.

Учасники заходу відпрацювали якісне виконання робіт в колодязі, що відповідає встановленим нормам законодавства України з охорони праці.

Відео тренінгу за посиланням: http://surl.li/tgtoo