gov.ua Державні сайти України
Пошук

Про дотримання вимог законодавства про працю, охорону праці та легалізацію виплати зарплати говорили під час зустрічі із роботодавцями Києва

01 лютого 2024

У Центральному міжрегіональному управлінні Держпраці відбулася нарада за участі представників ГУ ПФУ в місті Києві та понад 60 суб’єктів господарювання столиці.

Посадовці проконсультували присутніх з питань дотримання вимог законодавства про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці, зайнятості населення та з охорони праці. Фахівці надали роз’яснення щодо роботи за сумісництвом, надання відпусток та отримання компенсації за невикористані відпустки тощо.

Окрім цього, мова йшла про те, як запровадити програму психосоціальної підтримки на робочому місці у воєнний і післявоєнний час.

Зустріч відбулася у формі діалогу: «запитання-відповідь». Учасники заходу отримали від фахівців Центрального міжрегіонального управління Держпраці і представників ГУ ПФУ у місті Києві вичерпну та змістовну інформацію.

Детальніше про можливості порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua/