gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Києві про дотримання вимог безпеки під час виконання демонтажних робіт говорили з комунальниками

03 січня 2024

З метою безпечного виконання робіт на будівельних майданчиках посадовці управління інспекційної діяльності у Київській області Центрального міжрегіонального управління Держпраці провели інформаційно-роз’яснювальний захід за участі представників КП «Київблагоустрій».

Комунальників проконсультували щодо дотримання вимог безпеки під час виконання демонтажних робіт, під час виконання робіт підвищеної небезпеки, щодо необхідності отримання дозволів та декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Акцентували на запобіганні нещасних випадків та на боротьбі з прихованими нещасними випадками, на неприпустимості випадків прихованого травматизму на підприємстві.

Розповіли про дотримання вимог гігієни праці на підприємстві, про порядок проведення навчання та перевірки знань з охорони праці, порядок проведення попередніх та періодичних медичних оглядів працівників.

Проінформували щодо забезпечення та використання засобів індивідуального захисту та надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на виробництві.

Детальніше про можливості порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua/