gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині інспектори з безпеки праці проконсультували працівників підприємства, яке експлуатує системи газопостачання природним газом

15 грудня 2023

На одному з підприємств Прилуччини, яке займається експлуатацією систем газопостачання природним газом, посадовці Управління інспекційної діяльності у Чернігівській області провели технічну консультацію на робочому місці для посадових осіб та працівників.

Йшлося про безпечну експлуатацію систем газопостачання відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання». З учасниками опрацювали види технічного обслуговування газопроводів та газовикористовуючого обладнання, а також періодичність, з якою проводяться дані роботи.

Окрему увагу приділили основним правам і обов’язкам осіб, відповідальних за безпечну експлуатацію газового господарства. Проаналізували можливі аварійні ситуації, які можуть виникнути під час експлуатації систем газопостачання.

Також було наголошено на посиленні роботи із запобігання нещасних випадків та боротьбі з прихованими нещасними випадками на підприємстві.

Більше інформації – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/safe_work.php