gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Чернівцях представники Управління взяли участь у форумі «Сучасний бізнес на Буковині: державна фінансова підтримка та міжнародні ініціативи»

15 листопада 2023

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області взяли участь у роботі форуму «Сучасний бізнес на Буковині: державна фінансова підтримка та міжнародні ініціативи».

Організаторами заходу виступили Чернівецький обласний центр зайнятості за підтримки Представництва Агенства ООН у справах біженців в Україні.

До участі у форумі долучилися представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, провідні банківські установи, успішні роботодавці та підприємці, міжнародні та національні організації, фонди, які сприяють реалізації у Буковинському регіоні багатьох   бізнеспроектів.

За словами організаторів, майже 350 підприємців отримали гранти на створення та розвиток власної справи у рамках вже згаданої Урядової програми, що сприяло створенню майже 1 000 нових робочих місць у Чернівецькій області.

«Представники бізнесу, роботодавців, які є учасниками форуму, добре усвідомлюють наскільки важливою є офіційна зайнятість, особливо сьогодні, у час тотального випробування війною. Адже задекларована праця допомагає розвивати власну справу, гарантує надходження податків до бюджету різних рівнів, підтримує країну», – зазначили у ході спілкування з учасниками та гостями форуму фахівці територіального органу Держпраці.

Представники Управління надали у рамках заходу окремим підприємцям  інформаційну та консультаційну допомогу.