gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Івано-Франківщині з робочим візитом побувала заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк

13 жовтня 2023

На виконання доручення Голови Держпраці Ігоря Дегнери, заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк відвідала з робочим візитом Івано-Франківщину.

Під час зустрічі з начальником Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Богданом Сагайдаком та посадовцями Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області було обговорено проведення роз’яснювальної роботи з питань протидії незадекларованій праці та торгівлі людьми. Окремо наголошено на важливості надання кваліфікованої методичної допомоги внутрішньо переміщеним особам та суб’єктам господарювання з питань охорони та гігієни праці, психосоціальної підтримки працівників.

Заступник Голови Держпраці спільно з керівництвом Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці провели зустріч в ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

Алла Горбатюк підкреслила, що наразі Держпраці та ДПС злагоджено працюють відповідно до попередньо узгоджених заходів, передбачених Угодою про співпрацю у сфері легалізації трудових відносин. Продовження такої взаємодії сприятиме детінізації зайнятості зайнятості населення, а також досягненню позитивних результатів у забезпеченні стабільності економіки та соціального захисту працівників.