gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Полтавщині через корпоративну радіомережу працівникам заводу розповіли про правила безпеки під час пересування територією підприємства

31 серпня 2023

Представники Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці через радіомережу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» звернулись до працівників та розповіли про правила безпеки під час пересування територією підприємства.

Інспектори довели до відома слухачів, наскільки важливо дотримуватись схем пересування територією підприємства, з якими повинен бути ознайомлений кожен працівник незалежно від того пішохід він чи водій транспортного засобу.

Адміністрації підприємства інспектори наголосили на важливості встановлення і дотримання в подальшому дорожньої розмітки, пішохідних переходів, дорожніх знаків тощо.

Акцентували, що дуже важливо притримуватись встановлених маршрутів пересування територією підприємства під час несприятливих погодно-кліматичних умовах.

Додатково зауважили на необхідності дотримання вимог порядку проведення розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань, аварій на виробництві, що сталися з працівниками, своєчасності надання інформації про нещасні випадки та попередження випадків прихованого травматизму.