gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Івано-Франківщині під час робочої зустрічі обговорено питання введення в підприємство біогазового виробництва

31 серпня 2023

В ТОВ «Гудвеллі Україна» відбулася робоча зустріч фахівців Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області та менеджерського складу підприємства на чолі з генеральним директором.

Обговорювали проблемні питання в роботі підприємства та шляхи їх вирішення. Зокрема введення в експлуатацію заводу з виробництва біогазу, який розв’язав екологічні проблеми та посприяв впровадженню альтернативного джерела енергії.

Інспектори наголосили, що всі роботи підвищеної небезпеки, в тому числі і газонебезпечні роботи, які проводяться на вибухопожежонебезпечних об’єктах вимагають посиленої уваги та неухильного дотримання вимог безпеки. Тому, з метою виявлення несправностей технологічного обладнання під час експлуатації газового обладнання та своєчасного їх усунення, обслуговуючий персонал повинен щозміни перевіряти технологічне обладнання, трубопроводи, запобіжну арматуру, електрообладнання, засоби вимірювальної техніки тощо.

Акцентували також на забезпеченні засобами індивідуального захисту виконавців робіт та забезпеченні безперебійної роботи технологічного обладнання і безпеки працівників в умовах воєнного стану під час експлуатації газового обладнання.