gov.ua Державні сайти України
Пошук

Київським зеленбудівцям розповіли про зміни в законодавстві з охорони праці на час воєнного стану

14 липня 2023

З метою підвищення рівня безпеки та охорони праці на підприємстві, головні державні інспектори відділу з питань безпеки праці центрального напрямку Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційно-роз’яснювальний захід в Комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень Дарницького району Києва.

Зеленбудівцям розповіли про зміни в законодавстві з охорони праці на час воєнного стану, проінформували з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

Зосередили увагу на запобіганні нещасних випадків, на боротьбі з прихованими нещасними випадками на підприємстві та неприпустимості випадків прихованого травматизму.

Нагадали про підвищення рівня безпеки та охорони праці на підприємстві, про порядок проведення навчання та перевірки знань з охорони праці.

Порекомендували запровадити на підприємстві електронний документообіг в системі управління охороною праці з метою цифровізації системи управління охороною праці.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php