gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Полтавщині триває консультативна співпраця із підприємствами нафтогазовидобувної промисловості

10 липня 2023

Фахівці відділу гірничого нагляду Північно-Східного міжрегіонального управління провели технічну консультацію з працівниками Центральної бази виробничого обслуговування нафтогазового обладнання, філії УГВ-Сервіс АТ «Укргазвидобування».

З метою попередження аварійних ситуацій обговорювали важливість створення безпечних умов для проведення робіт по відновленню та обслуговуванню технічного обладнання.

Розглянули питання дотримання вимог чинних нормативно правових актів з охорони праці, правил безпеки в нафтогазодобувній промисловості, а також – використання засобів індивідуального захисту.

Додатково зазначили на необхідності проведення своєчасного щорічного спеціального навчання з працівниками, які зайняті на роботах з підвищеної небезпекою.

Також акцентували увагу на необхідності дотримання вимог порядку проведення розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань, аварій на виробництві, що сталися з працівниками підприємства, своєчасності надання інформації про нещасні випадки та попередження випадків прихованого травматизму.