gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Волині відпрацювали безпечне виконання вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою козлового крану у ТЗОВ “ПАНХІМ-ІНВЕСТ”

29 червня 2023

У ТзОВ «ПАНХІМ-ІНВЕСТ» відбувся тренінг з імітацією реальних дій на робочому місці під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт козловим краном.

Інспектори Управління інспекційної діяльності у Волинській області зазначили, для того, щоб безпечно виконувати такі роботи, потрібно знати, які дозвільні документи оформити та яку організаційно-технічну документацію розробити, кого можна допускати до виконання вантажно-розвантажувальних, транспортних і складських робіт.

Практична частина тренінгу відбувалася на виробничому об’єкті підприємства в умовах, де були зведені до мінімуму шкідливі та небезпечні фактори. Працівники під наглядом інспекторів відпрацювали послідовність дій під час розвантаження та навантаження вантажів за допомогою козлового крану.

Наприкінці заходу, у зв’язку із збільшенням небезпеки на об’єктах критичної інфраструктури у період дії воєнного стану, посадовці Управління розповіли про алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій, що становлять загрозу для життя та здоров‘я працівників.

Більше інформації за посиланням: https://pratsia.in.ua/.