gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Києві внаслідок вибуху газу у багатоповерхівці загинули три людини

22 червня 2023

Сьогодні у Дніпровському районі міста Києва стався вибух у 16-и поверховому житловому будинку, внаслідок чого три людини загинули.

За попередньою інформацією, причиною настання нещасного випадку став вибух газу з подальшим руйнуванням конструкцій на 7 поверсі висотки. Рятувальники виявили під завалами трьох загиблих. Трьох постраждалих госпіталізували, двом – надали медичну допомогу на місці. Всіх мешканців будинку евакуювали.

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Держпраці оперативно виїхали на місце події, де разом із співробітниками Нацполіції з’ясовують причини вибуху.

У разі підтвердження факту вибуху газу буде створена технічна комісія з розслідування аварії  для з’ясування причин нещасного випадку.

Нагадаймо, що три роки тому, 21 червня 2020 року у Дарницькому районі Києва стався вибух у багатоповерховому будинку на вул. Соломії Крушельницької. На сьогодні фахівцями Центрального міжрегіонального управління Держпраці завершено технічне розслідування та встановлено технічні і організаційні причини.