gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Прикарпатті триває інформаційна робота серед суб’єктів агропромислового комплексу, спрямована на зниження виробничого травматизму

06 червня 2023

З метою профілактики виробничого травматизму та запобігання приховування нещасних випадків в агропромисловій галузі, фахівці Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області провели комплексний превентивний захід у ТОВ «Імені Івана Франка» Богородчанської територіальної громади регіону

Інспектори роз’яснили керівникам та персоналу підприємства, які організаційні заходи потрібно провести перед початком збиральних робіт. Обговорили безпеку дорожнього руху техніки у період жнив.

Особливу увагу було зосереджено на дотриманні вимог електробезпеки у частині використання електроприладів та агрегатів, наявності справних дротів та заземлення зварювального й іншого устаткування, використання справного з ізольованими ручками інструменту, при провисанні електропроводів та кабелів у полях над робочими зонами.

Окремо роз’яснено про зміни щодо виконання робіт та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки на період дії воєнного стану.

Актуальна інформація з питань безпеки праці –  на порталі Держпраціhttps://www.pratsia.in.ua/