gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Луцьку працівникам дитячої поліклініки наголосили на дотриманні вимог охорони праці

28 квітня 2023

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці фахівцями Управління інспекційної діяльності у Волинській області активно проводиться  iнформацiйно-роз’яснювальна робота на підприємствах регіону з питань оперативної підготовки працiвникiв до дiй у надзвичайних ситуацiях, направлених на збереження життя та здоров’я пiд час виконання своїх професiйних обов’язків, дотримання вимог охорони праці та промислової безпеки.

Так, у КП «Луцька міська дитяча поліклініка» відбувся семінар з питань безпеки та гігієни праці. Посадовці поспілкувались із керівником та працівниками закладу охорони здоров’я щодо порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці, дотримання законодавства про працю, пільг та компенсації за роботу у важких та шкідливих умовах праці, а також охорони праці на об’єктах підвищенної небезпеки.

За результатами зустрічі інспектри рекомендували здійснювати постійний контроль зі сторони адміністрації закладу охорони здоров’я за дотриманням працівниками вимог організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я та працездатності працівників у процесі трудової діяльності.