gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Дніпропетровщині понад 80 органів виконавчої влади та місцевого самоврядування домовилися про співпрацю для надання допомоги ветеранам

29 березня 2023

У Дніпропетровській ОВА відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Південно-Східним міжрегіональним управлінням ДержпраціДніпропетровською обласною радою, ОВА, Міністерством у справах ветеранів, обласним центром зайнятості, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Метою угоди є організація співпраці у сфері впровадження нових підходів для розв’язання основних проблем ветеранів, шляхом отримання ними якісних і доступних послуг через Центри надання адміністративних послуг, утворених сільськими, селищними та міськими радами Дніпропетровської області. 

Після підписання Меморандуму відбулася нарада щодо впровадження комплексної послуги «Я – Ветеран» у ЦНАП, у якій взяла участь перший заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці Оксана Дудка.

«Я – Ветеран» покликаний створити «єдине вікно» для звернень ветеранів російсько-української війни, членів їх сімей та родин загиблих, з будь-яких питань, які їх турбують та потребують вирішення і допомоги з боку держави.

У ЦНАП ветерани матимуть змогу отримати понад 100 послуг соціального матеріального, економічного, медичного, психологічного, адміністративного, освітнього, побутового характеру, соціальної та професійної адаптації.