gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Хмельницькому домовилися про співпрацю з обласним відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю

14 березня 2023

З метою налагодження плідної співпраці, керівник Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці продовжує укладати Угоди та Меморандуми з партнерами.  

Так, сьогодні Віталій Подорожній та директор Хмельницького обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Василь Карапозюк підписали Угоду про співпрацю.

Документ закріплено підписами з метою співпраці та організації взаємовідносин у сфері здійснення державного контролю за додержанням вимог законодавства про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю.

Предметом угоди є визначення механізму взаємодії, обміну інформацією між Сторонами з метою створення правових умов для реалізації трудових прав та забезпечення соціального захисту осіб з інвалідністю нарівні з іншими громадянами України для участі у суспільному житті.

Посадовці підкреслили важливість спільної роботи в рамках реалізації Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”, а також недопущення порушення роботодавцями прав людей з особливими потребами.