gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Полтаві із соціальними партнерами зафіксовано попередньо досягнуті домовленості про співпрацю

07 березня 2023

Підписано Меморандум про співпрацю між Північно-Східним міжрегіональним управлінням Держпраці та Полтавським обласним центром зайнятості.

Начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Олександр Розумний та директор Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва зафіксували попередньо досягнуті домовленості у двосторонньому Меморандумі про співпрацю.

Партнерство відомств передбачає спільну багатовекторну діяльність: проведення заходів, реалізацію проектів та обмін інформацією з питань детінізації ринку праці, вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками,

Також Меморандум про співпрацю було підписано і з в.о. ректора Полтавського державного аграрного університету Валентиною Аранчій.

Метою підписання цього документу є консолідація зусиль для підготовки фахівців з урахуванням вимог ринку праці, надання експертно-консультативних та інформаційно-аналітичних послуг.

Олександр Розумний підкреслив важливість підписання цих угод, адже така взаємодія сприятиме підвищенню рівня професійної компетентності працівників, поглибленню їхніх знань і умінь відповідно до викликів сьогодення; всебічно контролюватиме дотримання прав працівників та роботодавців незалежно від сфери управління, в якій вони перебувають.