gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час виконання газонебезпечних робіт”

24 лютого 2023

Проєкт наказу Міністерства економіки України “Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час виконання газонебезпечних робіт” (далі – проєкт акта) розроблено з метою оптимізації державного регулювання під час виконання газонебезпечних робіт. Проєкт акта спрямовано на визначення актуальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час виконання газонебезпечних робіт, забезпечення працівників під час виконання газонебезпечних робіт безпечними та здоровими умовами праці.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за наступною адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 289-41-52.

Проєкт акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, також розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю).

Проєкт наказу

Мінімальні_вимоги

Додаток_1_до_Мінімальних_вимог

Додаток_2_до_Мінімальних_вимог

Додаток_3_до_Мінімальних_вимог

Додаток_4_до_Мінімальних_вимог

Пояснювальна_записка

АРВ газонебезпечні роботи

АРВ газонебезпечні роботи станом 12.05.2023