gov.ua Державні сайти України
Пошук

Київщина: залізничникам роз’яснили порядок проведення розслідувань та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві

11 січня 2023

Посадові особи відділу з питань безпеки праці Центрального напрямку провели інформаційно-роз’яснювальний захід за участі представників виробничого структурного підрозділу «Синельниківський колійний ремонтно-механічний завод» філії «Центр з ремонту та експлуатації колійних машин» Акціонерного товариства «Українська залізниця».

Залізничникам роз’яснили порядок проведення розслідувань та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Проінформували щодо запобігання нещасних випадків та боротьбу з прихованими нещасними випадками на підприємств.

Увагу роботодавців зосередили на підвищенні рівня безпеки та охорони праці на підприємстві, дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

У рамках кампанії «Виходь на світло!» нагадали про доцільність використання задекларованої праці та зосередили увагу на важливості офіційного працевлаштування.

Детальніше про трудові відносини під час воєнного стану – https://cutt.ly/LZYgbeT та про можливості інформаційного порталу Держпраці: https://pratsia.in.ua/