gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Львівщині провели технічну консультацію та навчання на робочому місці на об’єкті нафтогазової промисловості

11 січня 2023

Фахівці Західного міжрегіонального управління провели технічну консультацію та навчання на робочому місці з посадовим особами та працівникам Бориславського газопереробного цеху Долинського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта».

Під час технічної консультації опрацювали тему: «Безпечне виконання робіт пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, комунікацій, в тому числі роботи всередині ємностей, на об’єктах нафтогазової промисловості».

Працівникам підприємства під час заходу наголошено, що проведення робіт з підвищеною небезпекою здійснюється за нарядом-допуском на виконання робіт підвищеної небезпеки. Керівником підприємства затверджується перелік таких робіт, порядок оформлення наряду-допуску, а також переліки посад осіб, які мають право керувати цими роботами.

Фахівці Держпраці акцентували увагу на важливості наявності розроблених Планів ліквідації та локалізації аварійних ситуацій на підприємстві. Нагадали, що під час виконання робіт працівники зобов’язані користуватись виданими їм спеціальним одягом, спеціальним взуттям, іншими засобами індивідуального та колективного захисту.