gov.ua Державні сайти України
Пошук

Вінниччина: працівникам теплопостачального підприємства роз’яснено основні вимоги безпечної експлуатації обладнання, що працює під тиском

05 січня 2023

З метою зниження рівня виробничого травматизму, фахівці Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці обговорили з працівниками теплопостачального підприємства питання щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації парових та водогрійних котлів, трубопроводів пари та гарячої води, а також системи газопостачання.

Під час семінару працівникам наголошено на вимогах безпечної експлуатації обладнання, що працює під тиском, а також алгоритму сповіщення та дій персоналу у випадку аварійного відключення та відновлення електропостачання.

Фахівці проконсультували осіб, відповідальних за стан охорони праці, щодо ведення відповідної документації, навчання працівників з питань охорони праці та призначення відповідальних, які в установленому порядку пройшли спеціальне навчання та перевірку знань.

Рекомендації щодо безпечної праці та трудові відносини під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua