gov.ua Державні сайти України
Пошук

Працівникам найбільшого на Буковині підприємства з виробництва хліба надали рекомендації, як убезпечити виробничий процес

05 січня 2023

Фахівці відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці провели комплексний превентивний захід на підприємстві «Чернівецький хлібокомбінат». Підприємство є одним із найбільших виробників хліба та хлібобулочних виробів у Буковинському регіоні.

Під час робочої зустрічі посадовці, безпосередньо у виробничих цехах підприємства, розповіли як забезпечити безперебійний виробничий процес у складних умовах сьогодення та мінімізувати ризики виробничого травматизму.

Обговорили необхідність дотримання норм Закону України «Про охорону праці» та безпосереднє виконання Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів. Для працівників виробничої зміни провели інструктажі з охорони праці.

Також, детально обговорили алгоритм дій у разі аварійного вимкнення електроенергії на підприємстві та надали додаткові рекомендації, як забезпечити в таких умовах безпеку на робочих місцях.

Рекомендації, як забезпечити безпеку на виробництві – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua