gov.ua Державні сайти України
Пошук

Дніпропетровщина: про безпеку при споживанні та зберіганні контейнерів рідкого хлору працівникам комунального підприємства

30 грудня 2022

Фахівці Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційно-роз’яснювальний захід на об’єктах підвищеної небезпеки комунального підприємства Дніпропетровської області.

Інспекторами надані технічні консультації щодо виконання вимог промислової безпеки при споживанні та зберіганні контейнерів рідкого хлору. На об’єктах була перевірена працездатність водяних завіс та скруберних установок, що призначені для локалізації витоку хлору.  

Звернули увагу на вимоги «Правил охорони праці при виробництві, зберіганні, транспортуванні та застосуванні хлору». Під час приймання контейнерів (балонів) необхідно контролювати термін чергового огляду хлорної тари, відповідність фактичної ваги контейнера (балона) нормі наливу, герметичність тари і наявність захисних ковпаків.

Ознайомитись з інформацією на порталі Держпраці в рубриці «Рекомендації: Як працювати безпечно». https://pratsia.in.ua/safe_work.php