gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині працівникам текстильної промисловості рекомендували впроваджувати заходи щодо профілактики виробничого травматизму

02 листопада 2022

Для попередження виробничого травматизму посадовці Управління Держпраці провели практичний семінар з працівниками підприємства текстильної промисловості.

Особливу увагу приділили питанню безпеки під час виробничих процесів, а також безпечній експлуатації транспортних засобів працівниками підприємства.

Акцентували на вимогах нормативних актів з охорони праці під час технічного обслуговування, ремонту машин та обладнання, які застосовуються на підприємстві.

Наголосили на обов’язковому проведені щорічного навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників підприємства.

Обговорили заходи безпеки, які необхідно розробити та впровадити на підприємстві задля досягнення встановлених нормативних вимог з питань охорони праці.


Крім того, наголосили на гарантіях, які передбачені законодавством для офіційно працевлаштованих працівників.

За результатами проведено заходу рекомендували розробляти та впроваджувати заходи щодо профілактики виробничого травматизму, а також посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на підприємстві.

Більше матеріалів з питань безпеки праці – https://pratsia.in.ua/