gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Донеччині посадовці Східного міжрегіонального управління взяли участь у технічній нараді щодо безпечного відновлення газопостачання

25 жовтня 2022

На Донеччині, завдяки відновленню газопостачання, з’явилась можливість відновити роботу в газифікованих підприємств критичної інфраструктури, до яких відносяться підприємства з теплопостачання громадських та житлових будинків.

Проте довготривале невикористання потребує виконання необхідних, передбачених нормативноправовими актами з питань охорони праці, заходів для безпечного пуску газу на газовикористовувальні установки та подальшої безпечної їх експлуатації.

Посадовці відділу нагляду північного напрямку Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці взяли участь у технараді ВП ВО ОКП ДТКЕ “Мирноградтепломережа”, щоб нагадати працівникам про необхідність дотримання вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Особливу увагу було зосереджено на проведенні пускових робіт ГРУ та контрольного опресування внутрішньої системи газопостачання котелень.

Окремо було обговорено вимоги законодавства з питань охорони праці в умовах воєнного стану та навчання працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, направлених на збереження життя та здоров’я під час виконання своїх професійних обов’язків.