gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Донеччині провели попередній розгляд проектів планів розвитку гірничих робіт по шахтам ДП «Добропіллявугілля-видобуток»

24 жовтня 2022

Посадовці  управління гірничого нагляду Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели попередній розгляд проектів планів розвитку гірничих робіт по шахтам ДП «Добропіллявугіллявидобуток» на 2023 рік.

Розгляд відбувся за участі: технічного директора ДП «Добропіллявугіллявидобуток», головних інженерів і головних маркшейдерів ВП Шахтоуправління «Добропільське» та «Новодонецьке».

При розгляді проектів планів розвитку гірничих робіт на 2023 рік звертається увага на відповідність розроблених планів проектам будівництва та реконструкції шахти і вимогам нормативноправових актів з охорони праці та охорони надр. 

Під час заходу було розглянуто забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, безпечної експлуатації підйомних комплексів та ВГП, приведення протипожежного захисту гірничих виробок та об’єктів поверхні відповідно до вимог чинного законодавства та інші питання безпечної роботи підприємства.

Керівництву ДП «Добропіллявугіллявидобуток» запропоновано розробити комплекс заходів для попередження і оперативного усунення аварійних ситуацій, які виникають внаслідок ведення бойових дій, випадків виробничого травматизму, а також посилити контроль за дотриманням законодавства про охорону праці на підприємстві.