gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Донеччині посадовці Східного міжрегіонального управління провели попередній розгляд проектів планів розвитку гірничих робіт по ТДВ «Шахта «Білозерська» на 2023 рік

14 жовтня 2022

Посадовцями  управління гірничого нагляду Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено попередній розгляд проектів планів розвитку гірничих робіт по ТДВ «Шахта «Білозерська» на 2023 рік.

На розгляд запрошені: головний інженер ТДВ «Шахта «Білозерська», заступник директора з охорони праціфахівці і головні спеціалісти  шахти.

При розгляді проектів планів розвитку гірничих робіт на 2023 рік звертається увага на відповідність розроблених планів проектам будівництва та реконструкції шахти і вимогам нормативно-правовихактів з охорони праці та охорони надр.

Також було розглянуто питання забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, безпечної експлуатації підйомних комплексів та ВГП, приведення протипожежного захисту гірничих виробок та об’єктів поверхні відповідно до вимог чинного законодавства та інші питання безпечної роботи підприємства.

Окремо керівництву ТДВ «Шахта «Білозерська» запропоновано розробити комплекс заходів для попередження і оперативного усунення аварійних ситуацій, які виникають внаслідок ведення бойових дій, випадків виробничого травматизму, а також посилити контроль за дотриманням законодавства про охорону праці на підприємстві.