gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Черкащині з працівниками лісової галузі – про безпечне виконання вантажо-розвантажувальних робіт

23 вересня 2022

Відпрацювання практичних навичок безпечного виконання тієї чи іншої операції під час вантажо-розвантажувальних робіт проведено на тренінгу представниками Управління Держпраці та обласного управління лісового та мисливського господарства за участі соціальних партнерів.

Посадовці Управління Держпраці поінформували учасників тренінгу про загальні вимоги до виконання вантажо-розвантажувальних робіт, зокрема про вимоги до працівників, які можуть виконувати вищевказані роботи тощо.

Учасникам вказано на основні небезпеки, які можуть виникнути при виконанні вантажо-розвантажувальних робіт та на шляхи уникнення ризиків на робочому місці, наведено приклади нещасних випадків у лісовій галузі.

Фахівці Управління Держпраці опитали виконавців робіт про існуючі небезпеки, які виникають під час виконання робіт лісозаготівельними кранами-маніпуляторами, що не оснащені гаком.

Тренінг відбувся на тренувальному майданчику підприємства, що здійснює свою діяльність у лісовій галузі, за участі представників Фонду соціального страхування в області та органів місцевого самоврядування.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN