gov.ua Державні сайти України
Пошук

На ПАТ «Укрелектроапарат» обговорено комплекс заходів щодо запобігання виробничому травматизму

17 липня 2015

Укрелектроапарат.4 jpgУправлінням Держпраці у Хмельницькій області, з метою поліпшення стану охорони праці та профілактики виробничого травматизму, в машинобудівній галузі проведено розширену нараду на одному з найбільших підприємств галузі – ПАТ «Укрелектроапарат».

  Під час заходу проаналізовано стан охорони праці та промислової безпеки на підприємствах машинобудівної галузі Хмельниччини. Також акцентовано на причинах травмування працівників галузі та впроваджені профілактичних заходів щодо усунення порушень вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, вказані шляхи стосовно поліпшення елементів системи управління охороною праці у підрозділах підприємства.

Важливо посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об’єктах підприємства, щодо дотримання посадовими особами та виконання працівниками підприємства вимог безпеки під час організації та виконання робіт підвищеної небезпеки. Під час обговорення наголосили на належному забезпеченні відповідно до норм видачу спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників.

 У ході наради вирішили залучити працівників управління Держпраці у Хмельницькій області до проведення щорічної перевірки знань з питань охорони праці та безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA