gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Чернігові провели тренінгове заняття для працівників АГЗП

06 вересня 2022

Державні інспектори Управління Держпраці у Чернігівській області провели тренінгове заняття для колективу одного з автогазозаправних підприємств області.

Учасники заняття безпосередньо на обладнанні АГЗП відпрацювали вимоги безпечної експлуатації автомобільних газозаправних пунктів та автомобільних заправних станцій (НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»), а також вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок (НПАОП 40.1-1.21-98), з акцентом на організаційних заходах, що убезпечують працівників під час роботи.

Одночасно представники Управління Держпраці надали працівникам роз’яснення вимог Указу Президента України від 24.02.2022 № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, рішень Уряду стосовно порядку отримання документів дозвільного характеру, у тому числі, постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2022 № 314 “Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану” та інших.

Наприкінці посадовці Управління Держпраці нагадали про інформаційну кампанію “Виходь на світло!” та закликали користуватися інформаційним порталом Держпраці https://pratsia.in.ua/.