gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Кропивницькому підписали Меморандум про співпрацю між Управлінням Держпраці та Донецьким державним університетом внутрішніх справ

02 вересня 2022

Меморандум про співпрацю підписали начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Кухаренко та, за дорученням ректора Донецького державного університету внутрішніх справ Сергія Вітвіцького, перший проректор Єгор Назимко.

Основне завдання угоди об’єднання зусиль, спрямованих на правове, консультаційне, інформаційне, навчальне, науково-методичне та інше забезпечення розвитку спільної діяльності із впровадження практичної складової в освітній процес університету, що здійснюється у форматі проведення заходів, проєктів, програм тощо.

Університет відкриває нові горизонти співпраці у Кропивницькому та розширює коло партнерів, що сприятиме підвищенню рівня професійної підготовки його курсантів та студентів.

Олександр Кухаренко запевнив, що реалізація завдань Меморандуму надасть базу для досліджень науковців закладу вищої освіти за профілем діяльності Управління Держпраці.